sve za slobodu /

Otkriveni novi detalji s ročišta na londonskom sudu: evo na što je sve Todorić morao pristati

Sudac je jamčevinu odredio uz nekoliko uvjeta

7.11.2017.
20:40
VOYO logo

Ugledna novinska agencija Reuters objavila je opširno izvješće s ročišta na londonskom sudu na kojem je Ivica Todorić, nakon što se usprotivio izručenju Hrvatskoj, pušten na slobodu, piše Jutarnji.hr.

Tužitelj Benjamin Seifert, koji se na sudu pojavio kao zastupnik hrvatskih vlasti, objasnio je kako se Todorića tereta za tri kaznena djela, a da su ukupne financijske malverzacije za koje ga terete oko 110 milijuna eura. Sva imovina diljem svijeta mu je zamrznuta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je odredio jamčevinu uz nekoliko uvjeta. Trebao je položiti 100 tisuća funti, predati svoju i supruginu putovnicu te mu naredio da nosi elektronički uređaj za praćenje i javlja se policiji triput dnevno. 

SVE O 'SLUČAJU TODORIĆ' POGLEDAJTE OVDJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Todorić pušten na slobodu, platio je jamčevinu od 100 tisuća funti! Sljedeće ročište 2018. Nakon izlaska na slobodu poručio: 'Ovo je mala pobjeda'

Po završetku ročišta, Todorić je izašao pred sud u pratnji supruge Vesne i odvjetnika Timothyja Ottyja, koji je, među ostalim, rekao i kako je čitav slučaj u sjeni geopolitike te da ga se povezuje s navodnim ruskim utjecajem, piše Jutarnji.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike