Božić dolazi / Otkrijte Advent u Bjelovaru: Velika gastronomska ponuda i zabava u mirnoj, obiteljskoj atmosferi

Image
Foto: Vijesti.hr

Uz bogat glazbeni program za vrijeme trajanja adventa, Bjelovar postaje mali kutak za velike doživljaje

2.12.2018.
20:30
Vijesti.hr
VOYO logo

Paljenjem prve adventske svijeće koju su zajedno sa župnikom prečasnim Vrabecom upalili najuspješniji učenici svih pet bjelovarskih osnovnih škola koji su postigli prestižne rezultate na državnim ili međunarodnim natjecanjima iz matematike, fizike, robotike i informatike, započeo je advent u Bjelovaru kojeg je službeno otvorio gradonačelnik, Dario Hrebak.

Image
Foto: Vijesti.hr

https://vijesti.rtl.hr/repository_images/admin/edit_entity/2955271/?target=/repository_images/admin/1/&layout=admin
https://www.rtl.hr/2955271

Bjelovar ove godine zaista ima nešto posebno što je osvojilo srca Bjelovarčana. U današnjem užurbanome svijetu kada se rijetko pronalazi vremena za svoje najbliže, u Bjelovaru se željelo oživjeti tradicionalne vrijednosti, a odmaknuti se barem u ovo blagdansko vrijeme od konzumerizma i industrijalizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Destinacija koju svakako ne smijete propustiti obići je Gradski muzej gdje se može doživjeti tradicionalno seosko dvorište te doživjeti duh Božića kako su ga dočekivali i živjeli naše bake i djedovi. Ugodna, umirujuća atmosfera popraćena laganom Božićnom, duhovnom glazbom omogućuje raj svakom posjetitelju.

Image
Foto: Vijesti.hr
Image
Foto: Vijesti.hr

U organizaciju adventa pristupilo se sa puno ljubavi, a posebna pozornost pridala se djeci koja mogu uživati u raznolikom programu, Božićne jelke i djeda Božićnjaka na štulama, vilenjačkim animacijama, balon majstorima, oslikavanju lica, moguće se fotografirati sa djedom Božićnjakom, itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vijesti.hr
Image
Foto: Vijesti.hr

Središnje događanje adventske čarolije u Bjelovaru koju krase tisuće upaljenih lampica održava se u središtu grada, ispred Gradske uprave. Kao i lani, klizanje je ove godine krenulo već u studenome te čini dio Adventske čarolije što cijelom prostoru daje posebnu draž.  Bogata gastronomska ponuda adventskog sajma, miris medenjaka, kuhanog vina i vrućih napitaka svakako pridonosi romantičnoj bajci u Bjelovaru.

Image
Foto: Vijesti.hr

Uz bogat glazbeni program za vrijeme trajanja adventa, Bjelovar postaje mali kutak za velike doživljaje, a u Bjelovaru se za Božić sve želje ostvaruju, naglasila je Ana Kelek direktorica Turističke zajednice Bilogora Bjelovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vijesti.hr
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo