OTKAZ ZA PIJANOG VOZAČA BUSA KOJI JE PREVOZIO ŠKOLARCE: / 'To ne možemo tolerirati. Takvim vozačima nije mjesto za volanom'

Image
Foto: Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pijani vozač autobusa tvrtke 'Zoki tours', koji je prevozio školsku djecu, dobio je otkaz

30.5.2019.
9:04
Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Vozač autobusa (55) koji je u Lopatincu prevozio školsku djecu u alkoholiziranom stanju dobio je otkaz, izvještava eMeđimurje. Naime, tijekom redovne kontrole, u utorak, 28. svibnja, oko podneva, vozača tvrtke "Zoki tours" iz Pleškovca zaustavili su u Lopatincu policijski službenici čakovečke postaje prometne policije dok je prevozio školarce, te alkotestiranjem utvrdili da je autobusom upravljao s 0,98 promila alkohola u krvi.

"Čim me policija obavijestila o događaju, vozač je dobio momentalni otkaz. Takvo ponašanje je nedopustivo i do sada još nismo imali takav slučaj", rekao je za eMeđimurje vlasnik tvrtke Zoran Blešć te dodao da je na njima velika odgovornost da brinu o sigurnosti svih svojih putnika, posebno kada se radi o školskoj djeci. "Ne možemo tolerirati takvu neodgovornost. Takvim vozačima nije mjesto za volanom, ni osobnog automobila, a kamoli profesionalno", zaključio je Blešć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo