SULUDA PRIČA /

Otišao u Tajland i putem oglasa tražio nekog da mu čuva psa, ali i curu: javile se stotine zainteresiranih

Spoj posla i zabave dvojicu prijatelja odveo je na Tajland pa su za mjesec dana, koliko ih neće biti, odlučili pronaći društvo za one koje ovdje ostavljaju

2.3.2018.
18:42
VOYO logo

Nije šala, prilično neobičan oglas za posao osvano je na Facebooku. 30 kuna po satu za druženje s curom, a 25 za čuvanje psa dok su autor oglasa Marko Mrkić i njegov prijatelj Vid Juračić na Tajlandu.

"Iz prve je to bila mala šala, a Antea se nije trznula i nije se zgrozila na tu ideju. Najsmješnije je kaj je Miki dobio više odgovora nego ona. Da bitno više, a s druge strane javilo se više žena za Anteu nego frajera", kazali su Marko i Vid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antea Franjić, Markova djevojka, nije očekivala da će njihova šala privući ovoliko pažnje. U svemu vidi priliku za nova poznantstva. "Ne postoji nekakav korist nešto da ću ja dobit od toga, osim super zabave jer ne vjerujem da će se netko tko nije u istom tonu duha javiti za ovo", kazala je Antea.

Marku se za družnje s njegovom curom javilo 10-ak osoba. "Dal' se bojim da ću ostat bez cure kad se vratim? Ne - nimalo. Ja mislim da i njoj, neću reći da joj laksa ali da joj odgovara ta vrsta kontroverznog humora. Nekako smo se našli i vidim svijetlu budućnost", kazao je Marko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna djevojka s kojom sam bila razgovara, tu se može dogoditi jedna suradnja, njoj treba model za fotografiju, ja dajem instrukcije i eto ljudi će se povezati", tvrdi Antea koja na prvo druženje odlazi večeras. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo