POHLEPI NIKAD KRAJA / Otac prodaje malu Milijunašicu

Image

Devetogodišnju djevojčicu Rubianu Ali njezin otac prodaje za 200 tisuća funti jer on osobno nije imao puno koristi od filma. Kaže da su mnoge bogate obitelji zainteresirane za djevojčicu.

20.4.2009.
6:13
VOYO logo

MUMBAI - Jednu od zvijezda filma "Milijunaš s ulice", devetogodišnju Rubianu Ali, njezin otac želi prodati jer od filma nije imao koristi.

Ljut je jer svaki dan mora gledati kako tvorci filma zarađuju, a on je dobio samo mali dio toga. Stoga je oglasio prodaju svoje kćeri, najprije za 50 tisuća funti, a poslije je cijenu podignuo na 200 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislimo na Rubianinu budućnost. Taj film nam nije puno pomogao. Na početku su nam dali nešto novaca, ali poslije ništa. Dobili smo oko dvije tisuće funti. Govorili su da će nam dati kuću, ali nisu. Mnoge bogate obitelji su zainteresirani za moju kćer. Sada je zvijezda. Ona je posebna, to je dijete s Oskarom, ispričao je novinaru koji se predstavio kao šeik Rubianin otac Rafiq Qureshi.

Navodno su se za djevojčicu već interesirale neke bogate arapske obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indijska djeca koja su glumila u Milijunašu s ulice dobila su, naime, ugovor prema kojemu će svoj novac dobiti kad napune 18. godina. I obitelji ostale djece glumaca već su javno negodovali jer nisu dobili koliko su očekivali.

Indijske vlasti još se nisu oglasile o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike