WINGS FOR LIFE /

Osma godina Wings for lifea startala sa osam različitih lokacija u Lijepoj našoj: Prikuplja se novac za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine

U Osijeku se trčalo uz rijeku Dravu, a u Zagrebu uz Jarun

9.5.2021.
20:09
VOYO logo

Tisuće ljudi diljem svijeta osmu godinu zaredom istovremeno su startali na Wings for life utrci. Ovoga puta u Hrvatskoj na osam lokacija. Zbog Korona krize, ovaj put s ponešto izmijenjenim pravilima, ali s istim ciljem - prikupiti što više novca za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

Dobra atmosfera na startu utrke koja svugdje u svijetu kreće točno u isto vrijeme. Među onima koji su sudjelovali bili su i oni za čije se liječenje prikuplja novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa čisto natjecanje da podržim ljude sličnim sebi. Imam neku želju pomoći nekim prilogom pa koliko može", rekla je Osječanka Mandica Teofilović.

Vi ćete biti pratnja? "Da. Ja ću biti pratnja. Naravno da u svemu ovome želim pomoći invalide i humanitarnu akciju. Tu smo prvi", izjavila je Božidarka Šegec iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrka je to neobičnog formata jer nema cilja. Pet minuta nakon starta, za vama kreće automobil lovac a kada dostigne natjecatelja, za njega je to kraj utrke. Ove godine, zbog Koronakrize, lovca automobila, zamjenila je aplikacija na pametnom telefonu.

Aplikacija vas je ulovila? „Je. Upravo", kazao je Marin Bilandžić iz Osijeka.

Koliko je istrčano?

„Petica“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umorna jesam. Inače ne trčima ali osjećaj je super. Povede vas ta atmosfera jednostavno“, tvrdi Osječanka Maja Cuković.

Kakva je taktika bila današnju utrku? „Koliko ide, ide".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago što je Wings for life ove godine u Osijeku bez obzira na koronu i sve", rekla je Vlatka Šajdović iz Osijeka.

U Osijeku se trčalo uz rijeku Dravu, a u Zagrebu uz Jarun.

"Trčim s ekipom iz firme i pratimo si rezultat. A i for the good cause je“, smatra Zagrepčanin Luka.

Kakav rezultat očekujete? „Nadam se deset".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je jako teško. Trčanje definitivno nije moj sport. Ali trčimo za sve one koji ne mogu. 2020 godina nam je definitivno pokazala što znači imati ograničeno kretanje. Zato KREĆIMO SE!", rekla je voditeljica showa Ljubav je na selu Anita Martinović.

A kada se već krećemo, valja se kretati ponešto dalje od roštilja jer osim što se trči za dobru stvar...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je roštilj djevojke!

„Drugi puta", kazale su djevojke.

Možda se može skinuti i pokoja kilica. 

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo