'DRŽI SE, PRIJATELJU' / Osječki vatrogasci poslali dirljivu poruku kolegi koji je zadobio opekline u gašenju vatrene buktinje

Image
Foto: Borna Jakšić/PIXSELL/JVP Osijek

Još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je vatrogasac Gajski upao je u šaht s vrelom tekućom plastikom

6.10.2023.
11:30
Borna Jakšić/PIXSELL/JVP Osijek
VOYO logo

Osječki vatrogasci poslali su poruku podrške teško ozlijeđenom kolegi koji je zadobio opekline prilikom gašenja velikog požara na deponiju plastike tvrtke Drava International.

Vatrogasac Marijan Gajski (36) iz Našica, kojega prijatelja od milja zovu Dudy, prilikom gašenja požara upao je u rastopljenu plastiku te je zadobio teške opekline koje su zahvatile tridesetak posto tijela, navode 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podrška kolegi vatrogascu Marijanu Gajskom, djelatniku JVP-a Našice, na brzom oporavku, nastradalom prilikom gašenja požara u Dravi International. Svi vatrogasci JVP-a Grada Osijeka i cijele županije su uz tebe, drži se prijatelju i vrati se u naše redove što prije", poručili su mu kolege vatrogasci iz JVP Osijek.

Još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je vatrogasac Gajski upao u šaht s vrelom tekućom plastikom. Kolege su ga uspjele izvući te su ga hitno prevezli u KBC Osijek. Liječnica Ivana Haršanji Drenjančević otkrila je u četvrtak da je Gajski bio u kritičnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo su prizori dramatičnog požara u Osijeku iznutra! Vatrena stihija je gutala sve pred sobom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo