Roxette prestaje s koncertima / Osamdesetih je mamila uzdahe, a danas se zbog bolesti oprašta od scene

Image
Foto: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL

Roxette, grupa koja je na prijelazu iz osamdesetih u devedesete pokorila top ljestvice hitovima The Look, Listen to Your Heart i It Must Have Been Love

19.4.2016.
13:59
Henning Kaiser/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Švedski pop duet Roxette objavio je u ponedjeljak da prekida koncertne aktivnosti zbog zdravstvenih razloga pjevačice Marie Fredriksson.

"Liječnici su savjetovali Marie Fredriksson da prestane s nastupima i svi koncerti koji su bili predviđeni za ovo ljeto otkazani su", objavio je promotor Live Nation. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije objavljeno o kakvim je zdravstvenim problemima riječ.

Marie Frederiksson (57) godine 2002. dijagnosticiran je rak na mozgu. Nakon operacije, kemoterapije i zračenja pobijedila je bolest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to sjajnih 30 godina! Posebno sam ponosna na to što sam se vratila nakon teške bolesti i s Roxette obišla svijet još nekoliko puta", objavila je pjevačica na službenoj stranici grupe.

Ona i gitarist Per Gesle (37) krenuli su 2014. na turneju povodom 30. godišnjice postojanja benda. Ovo ljeto trebali su odraditi zadnju dionicu turneje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roxette, grupa koja je na prijelazu iz osamdesetih u devedesete pokorila top ljestvice hitovima The Look, Listen to Your Heart i It Must Have Been Love, prodali su u karijeri oko 75 milijuna albuma i održali više od 500 koncerata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo