Inovativne grupne aktivnosti /

Organizacija team building aktivnosti na Jarunu

Image
Foto: PR fotografije

Rekreacijsko–sportski centar Jarun uz već postojeće sportsko rekreacijske sadržaje i ugostiteljsku ponudu uvodi i mogućnost organiziranja team building aktivnosti na otvorenom koje nudi svojim korporativnim partnerima i svim zainteresiranim tvrtkama.

19.6.2017.
19:54
PR fotografije
VOYO logo

Na terenima i objektima RSC Jarun moguće je unajmiti prostor za razne sportske aktivnosti (košarka, nogomet, odbojka na pijesku, badminton itd.) ali jednako tako i za organizaciju različitih evenata od vjenčanja preko koncerata do edukativnih i humanitarnih događanja. Upravo stoga su djelatnici ustanove Upravljanje sportskim objektima osmislili programe za team building koje tvrtkama i njihovim zaposlenicima nude različite pakete zabavnih aktivnosti. Pored sportskih igara i natjecanja u prirodi pod vodstvom stručnih kineziologa u ponudu je uključeno i neizostavno druženje uz ručak u prirodi.

Inovativne grupne aktivnosti osmišljene su tako da mentalno izazivaju svakog individualca u timu a pri tome istovremeno potiču tim na komunikaciju i timsko djelovanje. Na taj način u novim timovima se ubrzava proces upoznavanja i formiranja dinamike grupe dok postojeći timovi unapređuju svoju učinkovitost te razvijaju komunikacijske i upravljačke vještine. I što je najvažnije, za sve to nije potreban odlazak na udaljene lokacije već je moguće uživati u oazi prirode u srcu zagrebačke metropole.

Paketi po povoljnim cijenama uključuju najam lokacije, profesionalno vođene sportske aktivnosti među kojima i veslanje u posebnim i nadasve atraktivnim Dragon čamcima, korištenje sportskih terena i rekvizita, besplatan ulaz automobilima te piknik ručak. 

Paketi: 
Paket I. - Brončani
Paket II. - Srebrni
Paket III. - Zlatni

Dodatne informacije i rezervacije na mail: uso.teambuilding@sportskiobjekti.hr ili na broj telefona 01 6421 370.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo