nositelj korjenite promjene / Oreškovićev klub obožavatelja na Facebooku: 'Ovo je borba za Hrvatsku'

Image
Foto: Facebook

Facebook stranica nazvana 'Ovo je borba za Hrvatsku - potpora Tihomiru Oreškoviću' osnovana je kako bi bi podržala aktualnog premijera

8.6.2016.
18:14
Facebook
VOYO logo

Dok se i oporba i pola vlasti slaže kako trojac na čelu države mora otići, jedan dio građana na internetu je odlučio pružiti podršku premijeru Tihomiru Oreškoviću.

Facebook stranica nazvana 'Ovo je borba za Hrvatsku - potpora Tihomiru Oreškoviću' navodi kako joj je cilj ‘pružiti podršku predsjedniku Vlade te korjenitim promjenama u Hrvatskoj’. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranica je otvorena jučer i da danas popodne 'skupila' je više od 1.500 podupiratelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkako smo započeli sa ovakvim oblikom javnog iskazivanja potpore Tihomiru Oreškoviću, sve je više uglednih osoba koje mu također javno daju potporu, shvaćajući važnost da se u ovom prijelomnom trenutku za Hrvatsku podrže stvarne i korjenite promjene. Korjenite promjene ne mogu predvoditi osobe ili grupacije koje stavljaju svoj osobni interes ispred boljitka Hrvatske. Korjenite promjene Hrvatske ne mogu niti je moguće da predvode politički trgovci, osobe koje varaju svoje birače, nakupci mandata, oni koji pronose duh korupcije kroz Hrvatsku. Hrvatska ne smije biti taoc niti jedne političke opcije, niti jednog političara - ma tko god on bio", napisali su nepoznati administratori Facebook stranice.

Na stranici su podijeljeni članci s Narod.hr-a, portala Željke Markić, koja je također u farmaceutskom biznisu, kao što je bio i aktualni premijer Hrvatske. Osim toga, supruga Tihomira Orešković podržala je Hod za život, prosvjedni marš Željke Markić kojem je cilj zabrana abortusa.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo