'ništa nije bilo na silu' /

Optužnica protiv 19-godišnjeg Karlovčanina zbog spolnog zlostavljanja: njegova 14-godišnja djevojka je trudna

Image
Foto: Thinkstock.com

Mladića se tereti da je 2016. godine imao dragovoljni spolni odnos s djevojčicom koja je u to vrijeme imala 14 godina

12.11.2017.
13:37
Thinkstock.com
VOYO logo

Zbog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 19-godišnjeg mladića iz jednog manjeg mjesta na području Karlovačke županije, piše KAportal.

Mladić i njegova, sada 15-godišnja djevojčica potvrdili su policiji da su u vezi te da uskoro očekuju dijete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladića se tereti da je 2016. godine imao dragovoljni spolni odnos s djevojčicom koja je u to vrijeme imala 14 godina. Kako je prepričao, jednom kad su išli u grad, ljubili su se te ju je pitao želi li spavati s njim na što mu je odgovorila da hoće.

"I dogodilo se, ništa nije bilo na silu", brani se mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, na ispitivanju u policiji je kazao kako djevojčicu poznaje nekoliko godina jer im se roditelji druže i kumovi su, kao i da su oni cura i dečko, da zajedno izlaze i posjećuju se.

Djevojčica je potvrdila da se i nakon spolnog odnosa nastavila družiti s tim mladićem, jer joj se sviđao i željela je s njime biti u vezi. I dalje žive svatko kod svojih roditelja, no željela bi s njime živjeti jer, kazala je istražiteljima, s njime je ostala trudna. Moli da sud ima u vidu tu okolnost i kod odmjeravanja kazne, jer računa na rođenje zajedničkog djeteta. I njezini i njegovi roditelji suglasni su s njihovom odlukom, piše KAportal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo