inovacija iz dubrovnika / Oplemenili hrvatski turizam: Nova aplikacija olakšala život ugostitelja i njihovih gostiju

Aplikacija Eatsy Bitsy stvorena je isključivo zahvaljujući hrvatskoj pameti i iskustvu u turizmu

26.10.2018.
9:40
VOYO logo

Rijetko se možemo pohvaliti da cvjetamo u još nekoj grani kao onoj turističkoj, osim kad je riječ o IT-u i stvaranju domišljatih aplikacija poput Eatsy Bitsy. Nakon odabira grada na aplikaciji, odabere se restoran po želji, a daljni odabir ovisi o ukusu i debljini novčanika.

"Jedna od najvažnijih stvari je što može pogledat jelovnik, može vidjeti točno u kojem cjenovnom rangu je taj restoran, može izabrat ručak ili večeru unaprijed što će jest i može znat točno koliko će ga to koštati", kazao je ua RTL Vedran Miović, tvorac aplikacije Eatsy Bitsy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je riječ o dostavi, odmah se vidi i koliko ćete je čekati. Kome nije do dostave, može u restoranu rezervirati stol. U realnom vremenu ugostitelj odgovara ima li slobodan stol u traženo vrijeme. Plaća se također jednim klikom.

Obostrana opcija

No ova opcija nije rezervirana isključivo za goste. "Opcija je obostrana, možemo komentirati i mi gosta kao i gost nas, što dovodi nas u malo bolju poziciju u odnosu na ostale aplikacije", kazao je Marko Jelić, vlasnik restorana Republica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duge redove i nasumično traženje stola ne vole ni ugostitelji, niti njihovi gosti. Aplikacija je zato i dobar organizacijski alat. "Da znamo u svakom trenutku što imamo dostupno, oni znaju kada mogu dobit stol , da nema čekanja , naplata ide isto tako putem aplikacije, sve je maksimalno pojednostavljeno", kazao je voditelj restorana Dragan Pandžić.

Zato je već koristi oko 2 tisuće korisnika i 100-tinjak hrvatskih restorana

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo