OPET SE OTVARA KORONA BOLNICA U DUBRAVI: / Dignuti su i šatori, a prvi pacijenti se očekuju već za koji dan

Image
Foto: Pixsell

'Imamo 40 respiratora, 80 kreveta, a podignuto je i šatorsko naselje s dvjestotinjak kreveta s mogućnošću terapije s kisikom', rekao je Lukšić.

30.8.2020.
20:29
Pixsell
VOYO logo

KB Dubrava postaje ponovo COVID bolnica, a pacijenti bi mogli početi pristizati već za koji dan. Doktor Ivica Lukšić, koordinator bolničkog liječenja oboljelih od bolesti COVID-19 za Novu TV, rekao je da je sve spremno.

"Imamo 40 respiratora, 80 kreveta, a podignuto je i šatorsko naselje s dvjestotinjak kreveta s mogućnošću terapije s kisikom", rekao je Lukšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacijska dvorana

Za sada u centru nema niti jednog bolesnika, no s obzirom na povećanje broja pacijenata na respiratorima, Lukšić ističe da se mogu očekivati već za koji dan. Pojašnjava kako će odjel u KB Dubrava biti kao rezerva klinici Fran Mihaljević te kako je u odjel predviđen za oboljele u u Dubravi opremljen i operacijskom dvoranom, ako će biti potebni zahvati.

"Nitko ne može dati sa sigurnošću predviđanja i pouzdane informacije. Ali ukoliko ostanemo odgovorni sigurno ćemo imati povoljniju situaciju", rekao je Lukšić o tome što nas čeka na jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike