UVC sustav filtracije / Opća bolnica Karlovac opremila je svoje operacijske dvorane naprednim Haier klima uređajima nove generacije

Image
Foto: promo

U klima uređaje ugrađena je inovativna tehnologija - UVC lampa koja osigurava pročišćen zrak u najrelevantnijim prostorima bolnice

17.11.2021.
14:11
promo
VOYO logo

U želji da svojim djelatnicima omoguće bolje uvjete rada (kvalitetan, pročišćen i siguran zrak), a pacijentima najveću moguću sigurnost i ugodnost tijekom operativnih zahvata, Opća bolnica Karlovac odlučila se za ugradnju klima uređaja Haier Flexis Plus. Poznato je da je tijekom operativnih zahvata iznimno važna sterilna okolina i striktne procedure u dvorani kako bi prostor bio u potpunosti odsutan od mikroorganizama i siguran za pacijente. Model Haier Flexis Plus ima ugrađeni UVC sustav filtracije zraka koji trenutačno inhibira sve opasnosti u zraku te je dokazano učinkovit u eliminiranju Covid-19 virusa.

"Poslušali smo preporuku naše dugogodišnjeg partnera koji nam održava opremu za klimatizaciju Tehno-Pal i odabrali uređaje koji će nam omogućiti bolje uvjete rada, a našim pacijentima ugodniji i sigurniji boravak u prostoru bolnice (operacijske dvorane)", izjavio je dipl. iur., univ.mag.admin.sanit. Nikša Antica, ravnatelj Opće bolnice Karlovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

Zašto je Opća bolnica Karlovac odabrala Haier Flexis model klima uređaja s UVC lampom?

Učinkovitost UVC lampe u borbi protiv Covid-19 virusa potvrdila je globalna istraživačka organizacija Texcell SA (nezavisni laboratorij za testiranje virusa). Testiranja su pokazala da klima uređaji Haier s UVC lampom uništavaju COVID virus (SARS-CoV-2) sa 99,998% učinkovitosti u prostoru u kojem se koriste. Studija koju je proveo Texcell jednoznačno dokazuje učinkovitost UVC lampe u borbi protiv infekcija uzrokovanih virusom COVID-19.

UVC lampa unutar klima uređaja koristi UV C svjetlosno zračenje valne duljine spektra u rasponu od 270-280nm i zrak koji prolazi kroz klima uređaj izložen je ovom zračenju. UVC lampa djeluje tako da oštećuje DNA i RNA strukturu virusa, uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati svoje vitalne stanične funkcije. Na taj način se efikasno eliminira opasnost od virusa i bakterija u zraku i osigurava da je zrak pročišćen i zdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

Haier svaki dan osigurava pročišćen zrak od virusa i bakterija u domovima diljem svijeta.

Korisnici diljem svijeta Haier klima uređaje s UV lampom koriste tokom cijele godine, a ne samo u periodu kada vladaju ljetne vrućine. Haier klima uređaji imaju vrhunsku tehnologiju za grijanje, kao i za odvlaživanje prostora tijekom jesenskog, zimskog i proljetnog perioda. Haier UV lampa radi u bilo kojem načinu rada te je korisnik uključuje putem daljinskog (opcija health) ili putem nove mobilne aplikacije hOn koja se koristi za Wi-Fi upravljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: pomo

Tvrtka Haier Air Conditioning posvećena je dizajniranju proizvoda zasnovanih na inovativnim tehnologijama koje život korisnika čine jednostavnijim i praktičnijim. Novi klima uređaj UV Flexis Plus bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju - onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i prozračan zrak – bez virusa. I u budućnosti Haier tvrtka planira provoditi nova istraživanja i osmišljavati inovacije nastojeći prioritetno zadovoljiti potrebe korisnika diljem svijeta.

MB Frigo Grupa – generalni zastupnik Haier klima uređaja

MB Frigo Grupa generalni je zastupnik za Haier klima uređaje na području Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. U srcu pandemije, MB Frigo Grupa prepoznala je važnost dodatne zaštite od Covida-19 te plasirala na tržište klima uređaj s funkcijom UVC sterilizacije. MB Frigo Grupa ove godine slavi 40 godina postojanja, te je na tržištu Adria regije izgradila s više od 170 djelatnika poziciju lidera u klimatizaciji i rashladnoj tehnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatražite upit za Haier Flexis s UV C lampom na sljedećem linku – Haier Flexis UVC.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo