PREUZIMAJU ODGOVORNOST? /

Oparini zamjenici obratili se javnosti i otkrili tko će voditi Split dok je splitski gradonačelnik na liječenju

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Nešto ovakvo nitko ne može predvidjeti i to je jedan veliki izazov. Andro kao vodeći čovjek našeg tima, naš je gradonačelnik i s njim dogovaramo sve. Odmah smo dogovorili kako dalje i ovo smo prihvatili kao novo stanje'

23.1.2018.
14:20
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon objave o teškom zdravstvenom stanju splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, njegovi zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela održali su danas u velikoj sali zgrade Gradske uprave konferenciju za medije.

Hrgović je kazala kako će oni kao Oparini zamjenici preuzeti sve dužnosti koje je on obavljao na sebe te da to već rade protekla dva dana. "Imamo dobru volju i dobru vjeru u ovoj stvari i vjerujemo da će sve izići naprijed. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opara je ozbiljan čovjek, gradonačelnik i borac i zajedno smo uz njega i učinit ćemo sve da damo ljudsku potporu, ali i na terenu, da grad besprijekorno funkcionira. Prihvatili smo ozbiljno svoje dužnosti i u tom smislu nastavljamo tako i dalje", kazala je Hrgović.

"Nešto ovakvo nitko ne može predvidjeti i to je jedan veliki izazov. Andro kao vodeći čovjek našeg tima, naš je gradonačelnik i s njim dogovaramo sve. Odmah smo dogovorili kako dalje i ovo smo prihvatili kao novo stanje, izazov, odgovornost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena i ja smo imali usklađene aktivnosti i nastavljamo i dalje. Malo nam se raspored promijenio, jer veliki posao koji je Andro vukao moramo nas dvoje rasporediti, ali kako smo i dosad naišli na puno posla i cijeli dan dajemo cijele sebe u to, volimo ovaj posao, ovaj grad i domovinu i nastavit ćemo tako i dalje raditi i molimo vas da nam pomognete u tome, uvažavamo vaše primjedbe, a mi ćemo nastaviti davati sve od sebe, davati ovome gradu ono što mu treba i ono što najbolje znamo i umijemo. Nadamo se da će nam se naš Andro vrlo brzo priključiti", kazao je Vela.

PROČITAJTE VIŠE:

>> Opara se javio iz bolnice: 'Bit će ovo sve dobro, nećete me se tako lako riješiti'

>> Loša vijest za Oparu: nakon lakšeg moždanog udara gradonačelniku Splita dijagnosticiran zloćudni tumor

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo