'ŠIPKE SU NAS MOGLE UBITI' /

Olujno nevrijeme pogodilo Jastrebarsko, obrtnici jedva izvukli živu glavu

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Snimke prikazuju dio uzvanika kako drži šipke šatora, dok su ostali pridržavali platno koje im je vjetar trgao iz ruku

8.6.2024.
15:45
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Jako olujno nevrijeme koje je sinoć zahvatilo Jastrebarsko zamalo je ugrozilo sudionike 2. Susreta poduzetnika i obrtnika, a jedna osoba je ozlijeđena, javlja portal Obrtnik.hr.

Mnoštvo ljudi okupilo se pod šatorima na druženju i kako bi raspravljali o aktualnim temama kad je zapuhao olujni vjetar koji je počeo podizati šator i razdvajati metalne šipke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimke prikazuju dio uzvanika kako drži šipke šatora, dok su ostali pridržavali platno koje im je vjetar trgao iz ruku, a jedan muškarac lakše je ozlijeđen kada se poskliznuo ispred šatora i pao na tlo te zadobio posjekotine na ruci i nozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrtnici su na kraju zajedničkim snagama odvojili šator i spustili ga na zemlju jer opasnost od izbacivanja metalnih šipki nije prestajala.

Mnogi su komentirali kako još nisu dozivjeli ovako jaku kišu i vjetar te da meteorolozi nisu najavljivali nevrijeme na jaskanskom području.

Predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Saša Krljan zahvalio se svima na brzoj reakciji, ističući kako je najvažnije da nije nitko ozbiljnije stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevrijeme je sinoć zahvatilo i Pregradu, općinu Hum na Sutli, Prišlin, Grletinec i Druškovec Humski, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

Industrijska zona u Pregradi je poplavljena pa je dionica D 206, Pregrada – Hum na Sutli, do daljnjega zatvorena za promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Nastavljaju se vrući i sunčani dani: Sve do ponedjeljka zadržava se fronta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo