OGULINSKI GRADONAČELNIK TREĆI PUT POZITIVAN NA KORONU: / 'Epidemiologinja mi je nakon drugog testiranja rekla da mogu na posao...'

Image
Foto: screenshot N1
30.7.2020.
13:26
screenshot N1
VOYO logo

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Dimitrović treći put je pozitivan na koronavirus, prenosi Ogportal.com. Da je pozitivan Dimitrović je objavio javno u telefonskom javljanju Radio Ogulina.

"Već 23 dana sam u samoizolaciji. Osjećam se dobro, jedino me muči izolacijska dosada. Simptoma nemam. Kad sam obavio drugo testiranje, nakon 14 dana, voditeljica epidemiološke službe u Karlovcu me dobro pošpotala i zamjerila mi što sam uopće išao na testiranje, jer sam, po njima, mogao na posao i bez testa. Rečeno mi je čak da ne poštujem struku, ali se ja pitam što bi bilo da sam zaražen otišao na posao i među ljude? Odgovornost i moral mi nalažu da pričekam negativan nalaz i tek onda se vratim. Oboljeli od koronavirusa, po preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, nakon dva tjedna izolacije ne moraju na ponovno testiranje, osim u pojedinim slučajevima", kazao je ogulinski gradonačelnik u eter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da unatoč dijagnozi prati rad Gradske uprave te da je osim njega još dvoje djelatnika u samoizolaciji, piše Ogportal.com. Gradonačelnik će se ponovno testirati u ponedjeljak pa se nada negativnom rezultatu.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo