traži se karta više / Ogroman interes za Severinin prvi nastup u Lisinskom

Image
Foto: PR fotografija

Prvi Severinin nastup pred publikom Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog probudio je ogroman interes zbog čega se već tjedan prije samog koncerta traži karta više.

21.11.2014.
13:17
PR fotografija
VOYO logo

Zbog velikog interesa za Severinin prvi nastup u Linsinskom u prodaju su puštene dodatne karte za koncert „Uljepšajmo njihov svijet" kako bi svi zaljubljenici u rad trenutno najtraženije domaće glazbene zvijezde mogli uživati u njezinim najvećim glazbenim hitovima.

Koncert „Severina u Lisinskom“ održat će se 25. studenog 2014. u sklopu humanitarne akcije „Uljepšajmo njihov svijet“ s ciljem prikupljanja novčanih sredstava kako bi se štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra omogućio čim kvalitetniji i ugodniji boravak u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Humanitarnu akciju „Uljepšajmo njihov svijet“ pokrenuli su Rotary klub Zagreb Gradec, izdavačka kuća Adria Media Zagreb sa svojim magazinom Storyi u partnerstvu sa Severinom kako bi pomogli u obnovi soba Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra u kojoj borave štićenici s najtežim oblicima mentalnih i tjelesnih oštećenja.

Smještena u dvorcu Oršić, bolnica je arhitektonski neprilagođena potrebama štićenika, stoga je cilj ove humanitarne akcije u potpunosti obnoviti 12 soba u kojima boravi čak 107 štićenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poziv pokretača ove akcije odazvali su se i brojni medijski partneri: RTL Televizija, Soundset radijska mreža, Croatian Music Channel, Prvi Radio, ali i drugi partneri poput ZAMP-a te svi koji su odlučili pružiti podršku projektu te omogućiti štićenicima bolnice djelomično vedriju svakodnevicu i ljepši pogled na okolinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo