STUPIĆi NA DRŽAVNOM VLASNIŠTVU / Ogorčeni građanin: 'Od Burbona ste napravili cirkus!'

Image

'Stanje u Burbonu kao na Divljem Zapadu; svatko radi što ga volja i postavlja stupiće i lance pa se njime više ne može ni prolaziti normalno', izjavio je za Dubrovački dnevnik razočarani građanin koji je upozorio kako takvo što već godinama traje no kako je maha posebno uzelo posljednju godinu dana.

31.3.2016.
11:22
VOYO logo

Svatko tko je u posljednje vrijeme prošao preko Burbona u Dubrovniku, mogao se uvjeriti u navedene riječi: automobili su parkirani posvuda, često spriječavaju prolazak pješaka tim područjem, dok se na drugoj strani, na kojoj se nalaze ugostiteljski objekti, povećao broj stupića i lanaca. 

'Postavili su te stupiće kako kome odgovara pa danas u Burbonu imamo mali milijun stupića. Brojni stanovnici su postavili lance ispred svojih kuća kako bi ogradili mjesta za parkiranje. I to nije samo jedno parkirno mjesto, nego mogu stati i po tri, četiri automobila za njihove goste ili prijatelje dok drugi stanovnici nemaju gdje parkirati svoja vozila. Međutim, riječ je o državnom vlasništvu i nadležni bi stvarno trebali reagirati na ovakvo ponašanje,' kazao je čitatelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Dubrovačkidnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo