OFORMLJEN JE MOBILNI TIM ZA UZORKOVANJE KOD SUMNJI NA KORONAVIRUS: / Evo kako će raditi...

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

S radom započinje mobilni tim za uzorkovanje kod sumnji na COVID-19

6.7.2020.
12:51
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Danas započinje s radom posebni mobilni tim za uzorkovanje kod sumnji na COVID-19 za vrijeme turističke sezone koji će raditi svakodnevno u vremenu od 12 do 20 sati, javlja eZadar.

Za organizaciju rada Posebnog/mobilnog COVID tima zadužen je Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije. Pojedinačno uzimanje uzoraka moći će se obavljati na poligonu (šator) ŠRC Ravnice u Zadru u vremenu od 14-15 sati, a prema popisu koji će epidemiološka služba ZZJZ Zadar dostaviti Zavodu za hitnu medicinu 24 sata prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedinačno i organizirano uzimanje uzoraka

Pojedinačno uzimanje uzoraka može se i rezervirati na broj telefona mobilnog tima: 099/537 9889 isključivo prema indikacijama i procjeni epidemiološke službe i/ili ordinacije liječnika obiteljske medicine (LOM) ili mail adrese: mob.covid.tim@zhmzz.hr.

Organizirano uzimanje uzoraka isključivo se može provoditi po nalogu epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Zadar na dogovorenoj lokaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stožer civilne zaštite Zadarske županije također je donio zaključak o ponovnoj aktivaciju izdvojenih COVID ordinacija u kojima će raditi svi ugovorni liječnici opće/obiteljske medicine na području Zadarske županije, svakodnevno u vremenu od 7,00- 11,00 počevši od 13. srpnja 2020. godine, sukladno rasporedu nadležnog Dom zdravlja Zadarske županije.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo