Odvjetnik Vladimir Gredelj 'dao nogu' HDZ-u!

Odvjetnik HDZ-a Vladimir Gredelj dao je otkaz HDZ-u!

6.12.2011.
16:09
VOYO logo

Vladimir Gredelj, odvjetnik najveće stranke u Hrvatskoj, HDZ-a, otkazao je svoj angažman!

Mediji su obaviješteni o konferenciji koju je sazvao za 14 sati u utorak u Bjelovaru kako bi objasnio zašto otkazuje suradnju s osumnjičenom strankom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani, kako smo u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno surađivali u vezi s mojim radom u svojstvu branitelja HDZ-a, na predmetu popularno nazvanom 'crni fondovi', osjećam se dužnim obavijestiti Vas da sam 24. studenog 2011. godine svojoj stranci, HDZ-u, otkazao punomoć zbog nepremostivih razlika u gledanju na predmet obrane i njezinim modalitetima", piše Gredelj u priopćenju.

Predmet popularno zvan "crni fond" podrazumijeva, isisavanje novca iz državnih poduzeća i trošenje tog istog novca na izborne kampanje HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprika svima koje je povrijedio

"Svima zahvaljujem na suradnji, a onima koje sam u 'medijskoj utakmici' u žaru borbe možda povrijedio, iskreno se ispričavam! Za sve u vezi s gore spomenutim predmetom molim Vas da se ubuduće obraćate stranci izravno!", poručio je uoči konferencije.

Da Gredelj brani HDZ doznalo se nakon što je Željka Jovanovića stranka tužila SDP-ovca tvrdnjom da je HDZ zločinačka organizacija. To je, donekle, začudilo medije zbog njegovih ranijihJadranki Kosor izjava o HDZ-u, poglavito njegovoj predsjednici .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarnjak ne zna tko će braniti njega i 'njegove'

Jedan od 20-ak Ivan Jarnjakosumnjičenika u aferi "crni fond", bivši tajnik HDZ-a , začuđujuće je neinformiran i nezainteresiran za sudbinu ovog važnog procesa i tvrdi da ne zna zašto je Gredelj otišao.

"Ne znam tko će biti odvjetnik HDZ-a, ne znam vam ja ništa o tome", kazao nam je Jarnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo