sudjelovalo 13 klubova /

Odlični nastupi i stotinjak medalja za plivače Baroka na Regionalnom prvenstvu

Image

Plivači Baroka nastupili su u Sisku na Regionalnom prvenstvu za sve dobne skupine koje se održalo u subotu i nedjelju, 6.02. i 7. veljače. Na natjecanju sudjelovalo je 13 klubova: Sisak Janaf, Đakovo, Olimp Tuhelj, Virovitica, Osijek Žito, Čakovečki PK, Međimurje, Vinkovački PK, Barok, Varaždin, Varaždinske toplice, Cerine Koprivnica, Marsonia Slavonski Brod sa ukupno 367 natjecatelja. Na programu je ukupno bilo 18 pojedinačnih, te 4 štafetne discipline, a plasmani su se ostvarivali u svim uzrasnim kategorijama počevši od početnika pa sve do seniora.

8.2.2016.
13:48
VOYO logo

Nastupio je najveći broj članova Baroka do sada, njih čak 66, a osvojili su rekordna 102 odličja od kojih su 16 zlatnih, 42 srebrna i 44 brončana. Pojedinačne medalje osvajalo je 19 predstavnika Baroka u svim uzrasnim kategorijama.

U kategoriji početnica najuspješnija je bila Leona Juriša koj je osvojila šest odličja od kojih četiri srebra i dvije bronce. Melani Kliček u istoj je kategoriji osvojila srebro i broncu. Kombinirana muško ženska početnička štafeta Baroka zauzela je drugo mjesto, a nastupili su u sastavu: Leona Juriša, Melani Kliček, Miran Piskač i Filip Kukec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mlađekadetskoj konkurenciji kod plivača se istaknuo Erik Hunjek koji je osvajao medalje u čak sedam pojedinačnih utrka. Bio je tri puta zlatni, dva puta srebrni i dva puta brončani. Luka Štumberger osvojio je dvije medalje od kojih jedno srebro i broncu, dok je Niko Balenta osvojio jednu broncu.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo