atmosfera - NEZABORAVNA / Odličan uspjeh prvog izdanja Sonus festivala

Image

Više nego uspješno završilo je prvo izdanje Sonus festivala na otoku Pagu. Više od 5.000 posjetitelja iz čak 36 zemalja svijeta te veliki broj lokalnih posjetitelja uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj glazbi punih 5 dana i 4 noći.

3.9.2013.
13:00
VOYO logo

Iako izvan sezone, u kasnom kolovozu, plaža Zrće, klubovi Papaya i Kalypso te boat partyji bili su puni.

Više od 5.000 posjetitelja iz čak 36 zemalja svijeta te veliki broj lokalnih posjetitelja uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj glazbi punih 5 dana i 4 noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos olujnom nevremenu koje je zahvatilo Pag u subotu navečer, te zdravstvenim problemima zbog kojih je Luciano morao otkazati nekoliko nastupa na Ibizi i dolazak na festival, atmosfera je bila prema riječima posjetitelja – "Nezaboravna!"

Image

Uz nastup više od 40 DJa, teško je izdvojiti tko je priredio najbolju zabavu. Main stage smješten u Papayi ugostio je velikane Ricarda Villalobosa, Loco Dice-a, Chris Liebinga, Seth Troxlera, Nick Curlyja, DJ Sneaka i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manji stage u Papayi bio je mjesto odvijanja dnevnih partyja gdje su uz bazen i lijepo vrijeme gomilu rasplesali Pan-Pot, Cassy i Davide Squillace. U klubu Kalypso bio je manji, intimniji stage gdje su svirali Matthias Tanzmann, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Mathias Kaden i mnogi drugi, te tINI koja je oduševila publiku na afterpartyju.

Tijekom festivala bilo je čak 6 boatpartyja sa različitim izvođačima  gdje su posjetitelji mogli uživati u kombinaciji prelijepog mora, zalaska sunca i odlične glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Festival je završio afterpartyjem u Kalypsu koji je usprkos teškoj kiši koja je to jutro padala i natjerala organizatore da drže kišobrane iznad DJa, nije zaustavilo Sonju Moonear, Zip-a i Binh-a da prema riječima posjetitelja: "...odsviraju možda najbolji set ikad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo