'ove misli' /

Odličan nastupni singl Borisa Štoka u kojem je gost Yaya - dobio svoj videospot!

Pjesma „Ove misli“ kojom je Boris Štok najavio prije mjesec dana svoj solistički projekt dobila je i video uradak

15.12.2016.
21:06
VOYO logo

Odličan nastupni singl Borisa Štoka «Ove misli», u kojem vokalno gostuje Yaya iz Jinxa, dobio je svoj videospot.

Pjesma „Ove misli“ kojom je Boris Štok najavio prije mjesec dana svoj solistički projekt dobila je i video uradak. Nekadašnji pjevač, tekstopisac i suosnivač poznate riječke grupe Quasarr, u ovoj je pjesmi ugostio Yayu, a zanimljiv i dinamičan spot u kojem pjevači ekspresijom lica i minimalnim pokretima dočaravaju pjesmu režirala je Vanja Tataj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma "Ove misli" prvi je Borisov korak prema samostalnom albumu planiranom za 2017. godinu. On je ujedno autor glazbe i teksta te potpisuje produkciju pjesme, dok je u aranžmanu sudjelovao Sandi Bratonja (Urban & 4). Materijal je snimio Matej Zec u G.I.S. Studiju, a miksao Kevin Paul u Mute/Miloco studiju u Londonu. Prepoznatljiv vokal, koji je od prvog pojavljivanja grupe Quasarr unio nevjerojatnu prepoznatljivost i svježinu na regionalnu glazbenu scenu, uz jednako originalan autorski potpis, najveći je adut s kojim Štok pokreće solo karijeru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam promjenu, samostalnost i kreativni zaokret. Napraviti odmak od dosadašnjeg rada. Imam puno novih ideja i gomilu pozitivne energije koju želim pretvoriti u glazbu", motivi su koji stoje iza Štokovog samostalnog umjetničkog angažmana i prestanka rada s grupom Quasarr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo