Promijenjen raspored / Odgođeno 'Ljeto u Zagrebu'! Nema uživanja za Zagrepčane jer radovi ipak nisu dovršeni na vrijeme!?

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Događaj je organizirao Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada, a otvorenje Ljeta bilo je planirano za sutra u 19 sati

3.7.2019.
15:40
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Kako je objavljeno na njihovoj službenoj facebook stranici, odgođen je početak dugo najavljivane manifestacije Ljeto na Savi.

Događaj je organizirao Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada, a otvorenje Ljeta bilo je dogovoreno za sutra u 19 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada pak stoji da je cijela stvar - otkazana! 

Na službenim stranicama Ljeta još stoji poziv na službeni programi otvorenja prve sezone kulturnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja uz rijeku Savu na manifestaciji 'Ljeto na Savi' u četvrtak, 4. srpnja 2019. godine u 19.00 sati uz Most slobode, na sjevernoj obali rijeke Save, kod kina na otvorenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

{"GALLERY":}

Na zagrebačkim obalama Save trebao bi nikuti pravi centar zabave, rekreacije i opuštanja. Projekt "Aktivnosti na Savi" tako bi nakon dvije godine planiranja i godinu dana pokušavanja izvođenja radova, napokon Zagrepčane i njihove goste trebao vratiti rijeci. Ipak, čini se da ćemo na to morati još malo pričekati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Gradskog ureda oglasili su se kratkom informacijom kako je otvorenje Ljeta odgođeno do daljnjega!

Informacija o novom datumu otvorenja još nema 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prva manifestacija 'Ljeto na Savi' do sredine rujna trebala bi pružiti građanima različit kulturni te sportsko-rekreativni i zabavni sadržaj na tri lokacije - kod Željezničkog mosta i uz Most slobode, na sjevernoj i južnoj obali Save.

"Tim aktivnostima obnavlja se kvalitetno korištenje prostora neposredno uz korito rijeke, kao svojevrsni nastavak tradicije odnosa građana Zagreba prema Savi, koja je prije više desetljeća predstavljala njihovo omiljeno mjesto druženja, rekreacije i zabave", napominje se u službenom pozivu na otvorenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo