ne propustite novi nastavak / Od večeras samo jedan 'Sulejman' u 19.15 sati!

Image
Foto: RTL

Sulejman je doznao da je gospa Afife pred svoju smrt otkrila sultaniji Hurem koliko je on zapravo bolestan. Hoće li mu Hurem dati snage da preživi najteže dane, doznajte već danas u novom nastavku serije 'Sulejman Veličanstveni', u novom terminu od 19:10 sati na RTL-u!

13.4.2014.
10:00
RTL
VOYO logo

Vraćajući se s pohoda, Sulejman će pokušati sakriti svoju bolest. No, prijestolnicom su se već počele širiti glasine kako je on itekako lošeg zdravstvenog stanja zbog kojeg je prikovan za krevet...

Image
Foto: RTL

Sulejmanova djeca, Rustem-paša i ostali veći dužnosnici svjesni su da je njihov vladar na izmaku snaga. Prijestolnicom kruže glasine da se sultan više neće moći boriti, te da bi uskoro mogao umrijeti od neobjašnjive bolesti zbog koje ne može hodati. U želji da utiša te glasine, Sulejman staje pred narod, ali sve se iznenada pogorša!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hurem moli za Sulejmanov oporavak, nakon što joj je gospa Afife na samrti priznala da je sultan u kritičnom stanju. S obzirom da sultanija treba razmišljati i o onom najgorem, u slučaju sultanove smrti, podržala Selima u borbi za prijestolje.

Image
Foto: RTL

I dok Rustem pokušava držati Mustafu podalje od prijestolnice, sultanija Fatma pati jer se Elkas nije vratio iz pohoda. Plače zbog glasina da je njezin dragi pao u Tahmaspove ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati novi nastavak hit serije "Sulejman Veličanstveni" u novom terminu – u nedjelju 13. travnja u 19:10 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo