neviđeni iskorak u mobilne aplikacije /

Od danas možete skinuti posebnu personaliziranu interaktivnu tipkovnicu RTL Direkta - RTL Direkt Izzy

Neviđeni iskorak RTL Direkta u mobilne aplikacije: od danas može skinuti posebnu personaliziranu interaktivnu tipkovnicu RTL Direkta

6.2.2017.
22:25
VOYO logo

Za android mobilnetelefonena Trgovina Play i za iPhone na App store-u, od danas možete skinuti posebnu personaliziranu interaktivnu tipkovnicu RTL Direkta, RTL Direkt Izzy, sa jedinstvenim rješenjem prepoznavanja poteza prstom. 

Tipkovnica radi kao i sve ostale, ali smajliće i ostale znakove ne morate tipkati nego ih samo ocrtate jednim potezom prsta, dakle smajlić potezom osmijeha, palac gore kvačicom, a i srčeko u obliku srca...

Sve te znakove će vas tipkovnica sama naučiti jer kad izravno kliknete onda vam usput pokaže i kako se oni crtaju prstom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad stisnete na logo RTL Direkta gore lijevo u uglu tipkovnica vas vodi na drugo sučelje odakle možete doći na naš web, Facebook, Twitter i još čuda neviđena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tipkovnicu nije smislila redakcija RTL Direkta, već dečki iz start up-a Aspida koji ovakve tipkovnice razvijaju pod brendom Izzy, a RTL Direkt nije jedina takva tipkovnica koju su razvili. Naime, ovih dana su potpisali eksluzivan ugovor sa brendom Angry Birdsa, brendom koji vrijedi milijarde dolara. 

Čovjek koji je došao na ovu jedinstvenu svjetsku ideju je Marin Erceg osnivač i direktor Apside, a gostovao je i u RTL Direktu kako bi predstavio sebe i svoju tvrtku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo