Obitelj s troje djece u Dicmu živi u nemogućim uvjetima

Obitelj s troje maloljetne djece u Dicmu već mjesecima živi bez struje. Glava obitelji Marinko Jerković ispričao je kako HEP-u platio priključak i sve što je trebalo, no da struju nisu dobili.

9.11.2012.
16:52
VOYO logo

Marinko Jerković (43) u kući u Dicmu sa suprugom i troje djece već mjesecima živi u nemogućim uvjetima. Iako je još sredinom rujna HEP-u uplatio novac za priključak, još uvijek mu nisu osigurali električnu energiju. A to su morali učiniti u roku 30 dana.

"Sad je već postalo hladno, spavamo u jaknama, djeca uče pod voštanicama, a supruga ih kupa tako da grije vodu na plinskom štednjaku. Rekli su mi susjedi: ‘Ispeci janje ili odnesi direktoru plavu kuvertu i priključit će te već sutradan'", ispričao je za 24sata ogorčeni Jerković. HEP-u je dao nešto manje od 10.000 kuna i time podmirio sve troškove. Tvrdi da ga oni zavlače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEP: Nemamo materijala

"Prvo su govorili da nemaju kabela i ormarića. Onda su mi dali ormarić i rekli da će doći s kabelima sljedeći tjedan. Pa sljedeći i tako do danas", kazao je dodajući da vjeruje da imaju i dovoljno kabela.

No, U sinjskom HEP-u se i medijima pravdaju s materijalom. Tvrde da Jerković nije jedini s tim problemom, ali da je na redu za rješavanje idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo