tajne prisluškivanih razgovora /

Objavljeni novi dokumenti u slučaju Brkić: 'Elitna prostitutka je u mobitelu imala njegovu sliku'

Image
Foto: Ilustracija/Pixsell

'Ovo Brkića nedvosmisleno stavlja u središte afere’, tvrdi tjednik Nacional

9.10.2018.
8:46
Ilustracija/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je objava dokumenta prema kojima je aktualni zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić tijekom svojeg mandata 2011. godine kao zamjenik Glavnog ravnatelja policije odavao policijske mjere uključenima u aferu Elitna prostitucija izazvao velike potrese u Hrvatskoj, tjednik Nacional u novom broju objavio je niz novih dokumenata u kojima se navodi kako je policija došla do saznanja kako je Brkić bio taj koji je javljao sumnjivcima.

Naime, Nacional je u tekstu objavio nekoliko stotina SMS transkripata, fotografija, izlista prisluškivanih povjerljivih razgovora i sadržaja mobitela prostitutki i njihovih klijenata koji, tvrde u tom tjedniku, dokazuju kako je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić u samom središtu afere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Nacional u tom tekstu opisuje u najmanju ruku zanimljivu situaciju. Naime, jedna od akterica slučaja Elitna prostitucija, Sara Sikirić, u svom je mobitelu imala i sliku Milijana Brkića. Poznati tjednik u tekstu donosi kako je nastala i zbog čega... Dapače, naslovna stranica tjednika je popraćena naslovom: 'Zašto je elitna prostitutka Sara u svom mobitelu imala sliku Milijana Brkića?'

Tjednik donosi i transkript SMS prepiske između Sare Sikirić i nepoznate osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo se vidjet moraš hitno promijenit broj i moraš hitno stat malo i nemoj zvat. Javit ću ti se i dostavit ono po nekomu, pošalji novi broj. Prijatelj”

“Pa šta je bilo?”

“Valjda kužiš o čemu se radi, skeniranje svega, pouzdana informacija. Znaš da doktor dobije info. Poslušaj kako sam napisao.”

“Dobro.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Informacija je iz prve ruke.”

“Nacional je došao u posjed nekoliko stotina SMS transkripta, fotografija, izlista prisluškivanih povjerljivih razgovora i sadržaja mobitela prostitutki i njihovih klijenata koji na novi način nedvosmisleno Brkića stavljaju u središte ove afere”, objavio je na svom Facebooku glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo