živi u strahu / Obiteljska drama hrvatske pjevačice: bivši partner i vlastiti brat upali joj u stan i prijetili zbog dečka

Image
Foto: RTL

Inspektori su, nakon što su pjevačica i njezin prijatelj opisali što su se doživjeli, zaključili kako imaju dovoljno dokaza da dvojac prijave za nasilje u obitelji

16.11.2016.
12:41
RTL
VOYO logo

Bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek našla se u problemima jer se njezin bivši partner, poduzetnik Krešimir Svitlanović, nije pomirio s činjenicom da ona ima novog dečka, piše net.hr.

Svitlanović je prije nekoliko dana prvo prijetio pjevačici, koja mu je inače, nedavno rodila dijete, a zatim i muškarcu za kojeg je sumnjao da joj je ljubavnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, s Katarininim mlađim bratom zaputio se 'sumnjivcu' u poslovni prostor, a navodno mu je dolazio i u stan. Zbog ponovljenih prijetnji i incidenata Katarina Rautek je u petak slučaj prijavila policiji, nakon čega su Svitlanović i Borna Rautek uhićeni i privedeni na ispitivanje.

Inspektori su, nakon što su pjevačica i njezin prijatelj opisali što su se doživjeli, zaključili kako imaju dovoljno dokaza da ih prijave za nasilje u obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tužiteljstvo tražilo da ih se obojicu u nastavku procesa zadrži iza rešetaka, sud je istražni zatvor odredio samo Svitlanoviću. Katarinin brat pušten je da se brani sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo