Dopremljena pitka voda /

Obitelji iz Hrvatske Kostajnice hitno trebaju pomoć: 'Curica i dječak trebaju odjeću'

Image
Foto: Edina Zuko/PIXSELL

U Hrvatsku Kostajnicu danas poslijepodne dopremljene su cisterne s pitkom vodom, no obiteljima koje su u odronu zemlje izgubile sve potrebne su i druge potpreštine

14.3.2018.
17:54
Edina Zuko/PIXSELL
VOYO logo

Saborska zastupnica HDZ-a Željka Josić ukazala je putem Facebooka da je hitno potrebna pomoć desetak obitelji u Hrvatskoj Kostajnici koje su u odronu zemlje izgubile sve.

"Za obitelji kojima su kuće srušene u odronu hitno su potrebne higijenske potrepštine, ručnici, trenirke, obuća i donji veš. Među njima je i dvoje djece, curica stara 2,5 godine i dječak od 9 godina pa molim one koji imaju dječju robu da i nju doniraju. Ljudima koji se bore s poplavama neophodna je pitka voda, konzervirana hrana i mlijeko", objavila je Josić moleći sve koji su u mogućnosti da pomognu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoći možete pozivom na telefonski broj 060/9011, kao i uplatom na žiro-račun otvoren u PBZ-u na IBAN HR6923400091511555516, pri čemu je u polje poziv na broj potrebno upisati 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Boris Mišević iz Hrvatske Kostajnice: 'Urušilo se sedam kuća, svi stanovnici se evakuiraju'

Informacije kako pomoći građani mogu dobiti u Crvenom križu Hrvatska Kostajnica na broj telefona 044/851-080 ili mobitel 098/628328.

U Hrvatsku Kostajnicu danas poslijepodne dopremljene su cisterne s pitkom vodom zahvaljujući Ravnateljstvu za robne zalihe i pomoćniku ministrice gospodarstva Damiru Juzbašiću.

Saborska zastupnica Željka Josić pozvala je da svi građani koji mogu donirati odjeću, higijenske potrepštine, obuću i donje rublje to učine u četvrtak od 8 do 14 sati u prostorijama HDZ-a u Sisku u Ulici Stjepana Radića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo