SVESTRANI PETERAC / Obitelj Menkovski po treći put u kvizu 'Pet na pet'!

Image
Foto: RTL

Obitelj Menkovski, predvođena majkom Ksenijom, dvjema je pobjedama dogurala do svog trećeg nastupa u 'Pet na pet', novom kvizu koji se ovog tjedna počeo prikazivati na RTL Televiziji! Svestrani peterac prvo je uništio Turopoljce, pa Zagorce, a sad će se okušati protiv ekipe iz njihove Slavonije u utrci za 7500 kuna.

25.2.2014.
10:15
RTL
VOYO logo

Simpatična obitelj Menkovski, koju čine tata Filip, mama Ksenija, sinovi Filip i Marko te kćer Sara Elena, u kvizu se natječu od početka njegovog emitiranja, ponedjeljka 24. veljače, a pobijedili su protivnike u dvije epizode zaredom i osvojili ukupno 5000 kuna.

Već danas imaju priliku povećati tu svotu za dodatnih 7500 kuna ako uspješno odgovore na naočigled lagana pitanja poput: Što je još, osim ljubavi, potrebno za uspješan brak ili vezu? Što ste skupljali kao dijete? Ili: Zbog čega će muž ženi kupiti cvijeće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi članovi izuzetno simpatične obitelji Menkovski rado se obrate mami Kseniji za pomoć, stoga ne čudi što je postala vođa ekipe u kvizu "Pet na pet'".

Image
Foto: RTL

"U većini slučajeva sam ja ta koja upoznaje obitelj s novitetima. Nitko neće prvi probiti led i probati nešto novo, pa ispadne da ja moram biti ta koja će preuzeti krivnju ili dobiti pljesak ako sve ispadne dobro. Tako sam ja postala vođa unatoč trojici muškaraca u obitelji…", našalila se Ksenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina kći Sara Elena i sin Filip naslijedili su majčinu ljubav prema glazbi i talent za pjevanje pa zajedno nastupaju u bendu 'Marias' u kojem pjevaju i Ksenijine učenice koje pohađaju njezine satove pjevanja u radionici. Filip i Sara Elena već su se okušali na audicijama za glazbeni show 'Hrvatska traži zvijezdu', ali nisu prošli dalje od 30 najboljih u drugoj i trećoj sezoni showa.

Image
Foto: RTL

Najveća obiteljska strast je organizacija međunarodnog festivala mladih neafirmiranih pjevača ESSEK Fest u Osijeku, koji će ove godine slaviti jubilarnu petu godišnjicu. Iako je Ksenija idejni tvorac festivala na koji dolaze i pjevači iz Bugarske, Albanije, Makedonije, Srbije i BiH, cijela je obitelj uključena u organizaciju tog događaja, pa čak i baka i djed…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovaj smo projekt ušli s puno ljubavi prema glazbi. Cilj festivala je pomoći onima koji nemaju financijskih sredstava da snime pjesmu, da dođu do izražaja i pokažu što znaju. Mladi se najviše vesele našim after partyjima, zabavama na kojima se druže svi sudionici, a ta druženja često se nastave i nakon završetka festivala", priznaje Ksenija.

U kvizu "Pet na pet" jedna obitelj može igrati u najviše pet epizoda. Hoće li obitelj Mankovski u današnjoj epizodi imati više sreće od obitelji Slavić, doznajte u 19:20 sati, samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo