O čemu su Čačić i Kosor pričali na kavi

Na kavi u četiri oka, u jednom zagrebačkom hotelu, premijerka i šef narodnjaka razgovarali su, tvrde u HNS-u, o projektima koji bi mogli pomoći Hrvatskoj da izađe iz krize.

23.3.2010.
10:17
VOYO logo

Dok koalicijski partneri HDZ-a više od mjesec i pol dana čekaju sastanak oko gospodarskih mjera, premijerka Jadranka Kosor sastaje se s oporbom. U ponedjeljak je razgovarala s predsjednikom HNS-a Radimirom Čačićem.

Kako doznaje Jutarnji list, kava se u četiri oka pila u jednom zagrebačkom hotelu. O čemu su premijerka i predsjednik HNS-a razgovarali možemo samo nagađati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U HNS-u tvrde da se pričalo o projektima koji bi mogli pomoći Hrvatskoj da izađe iz krize. Poziv za kavu stigao je od premijerke, a Čačić se, kaže glasnogovornik HNS-a Igor Kolman, odazvao kako bi predstavio neke nove projekte.

Koloman nije želio otkriti kakve je HNS-ove projekte Čačić stavio pred premijerku jer će neke od njih stranka prezentirati idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladin Fond za pomoć gospodarstvu upravo je Čačićeva ideja, a i sufinanciranje kvadrata pri kupnji stana je jedan segment HNS-ova projekta POS Plus.

Za očekivati je da će Vlada uskoro izaći s novim projektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003120715006 arti-201003160537006 arti-201003050148006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo