GOSTUJE I JOHNNY MARR / Novi album Pet Shop Boysa u ožujku

Image

Electro-pop maheri završili su snimanje novih 11 pjesama na kojima su angažirali zaista zanimljive goste.

12.1.2009.
16:29
VOYO logo

Electro-pop skupina Pet Shop Boys objavit će novi album "Yes" u ožujku, a na njemu su obnovili i suradnju sa starim kompanjonom, Johnnyjem Marrom iz nekadašnjih The Smiths. Marr, trenutno angažiran u mladom indie bendu The Cribs, svirao je gitaru na nekoliko pjesama, čime im je vratio uslugu za duete koji su s njegovim projektom Electronic snimili početkom 90-ih. Za one koji ne znaju, radilo se o supergrupi koju su pokrenuli Johnny i Bernard Sumner, frontmen i glavni skladatelj New Ordera. 

Na tri stvari u ulozi koautora pojavljuje se producentski tim Xenomania, koji je dobio niz pohvala za rad na albumu Girls Aloud, a listu gostiju zaokružuje Owen Pallet, aranžer orkestracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čast da u obliku singla najavi album pripala je pjesmi "Love Etc." koju ćemo moći slušati od 16. siječnja. "Yes", pak, stiže u dućane osam sedam dana kasnije.

Prije toga, 18. veljače, Pet Shop Boys će primiti počasnu nagradu za izniman doprinos glazbi na ovogodišnjoj dodjeli BRIT Awards. Priznanje će proslaviti i samo za tu priliku pripremljenim koncertnim nastupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo