Pronađen mrtav /

Nove pojedinosti ubojstva kod Pisarovine: slabo pokretnog starca provalnici tukli i vezali, zbog stresa mu stalo srce?

Image
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

73-godišnji umirovljenik živio je skromno, stoga nikome nije jasno što su provalnici tražili. Iz kuće su uzeli meso, zimnicu i suhomesnate proizvode

4.12.2017.
20:55
Davor Višnjić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon obdukcije na zagrebačkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku utvrđen je uzrok smrti 73-godišnjeg Tomislava V., kojemu su prije nekoliko dana provalnici upali u kuću usred noći. Probudivši ga, provalnici su umirovljenika počeli maltretirati tjerajući ga da im pokaže gdje skriva novac, donosi 24sata.

Slabo pokretnog Tomislava napadači su nakon toga vezali i tukli ga nepoznatim predmetom. Nije utvrđeno je li udarac po glavi bio smrtonosan ili je zbog šoka i stresa umirovljeniku otkazalo srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelji su otkrili da ga provalnici nisu imali namjeru ubiti, stoga se slučaj tretira kao razbojništvo sa smrtnom posljedicom.

73-godišnji umirovljenik živio je vrlo skromno, čime nikome nije jasno što su od njega tražili. Iz kuće su uzeli meso, zimnicu i suhomesnate proizvode te nisu našli ništa vrijedno pažnje lopova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nedaleko Pisarovine traje policijski očevid u kući gdje je pronađeno tijelo muškarca

Image

Nedaleko Pisarovine traje policijski očevid u kući gdje je pronađeno tijelo muškarca

Pročitajte više:

>> Strašni detalji ubojstva kod Pisarovine: tupim predmetom usmrtili starca pa mu ukrali meso iz zamrzivača

Mještani misle da je prava meta bila susjedna kuća, koja jednoj obitelji služi kao vikendica. Odande nisu odnijeli ništa.

"On je radio kao kovač i bavio se poljoprivredom. Zadnjih deset godina slabije se kretao i nismo ga često viđali. Takav se nikome nije mogao zamjeriti", kažu o Tomislavu njegovi vršnjaci iz Pisarovine za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav V. bit će pokopan u utorak na lokalnom groblju u Jamnici Pisarovinskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo