SNAŽAN ZVUK S LUKSUZNIM DIZAJNOM / Nove boje zvuka i Yamaha u promotivnoj akciji koju niti jedan istinski zaljubljenik u istančan zvuk neće moći odbiti

Image
Foto: PR fotografije

Pojačalo Yamaha RX-V379 dobitnik je ovogodišnje What Hi-Fi nagrade na razini do 500 £ te je nasljednik prošlogodišnjeg Yamaha dobitnika u ovoj kategoriji.

8.12.2015.
9:27
PR fotografije
VOYO logo

Ovo diskretno pojačalo u dizajnu 5.1 kanalnog AV prijemnika podržava Bluetooth za bežični streaming glazbe, 4K Ultra HD prolaz (HDCP2.2/4K60p), YPAO i prednji USB ulaz. Novi dizajn daljinskog upravljača omogućuje jednostavnije korištenje, a posebna pažnja usmjerena je na osiguranje izvoda sklopova u skladu s primjenama najnovijih tehnologija.  Kada je u pitanju postavljanje, Yamahino YPAO automatsko kalibriranje je jednostavno, ali učinkovito. Sa 70W po kanalu donosi mnogo snažniji zvuk nego što bi se cijenom moglo pretpostaviti.

Image
Foto: PR fotografije

Yamaha V379 nudi zabavan i snažan zvuk koji točnošću i dinamikom ispunjava prostoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi Novih boja zvuka, ovaj mjesec ističu se i Yamaha NSF51 podni zvučnici koji su savršen izbor za veliki TV ekran i potpuno uživanje u HD izvoru zvuka. Konfiguracija visokotonca, 2 bas zvučnika te snažan bas omogućavaju čiste i jasne tonove. Prednja rešetka i zaokružen oblik zvučnika s luksuznim dizajnom te izbor između dvije boje lako i jednostavno će se uklopiti uz bilo koje kućno kino. 

Image
Foto: PR fotografije

Visina od 97cm omogućuje visoki kapacitet kabineta za proizvodnju uzbudljivih bas tonova, uz oslon sustava za suzbijanje odjeka kabineta koji također proizvodi kristalno jasne visoke tonove. Drvena pločica u mrežnom krugu pokazuje predanost kvaliteti zvuka, ne samo za filmove, već i za druge izvore kao što su CD, MP3 i streaming glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redovna cijena Yamaha RX-V379   je 2.490,00kn

Redovna cijena Yamaha NSF51 iznosi 2.290,00 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcijska cijena kompleta RX-V379 + NSF51 iznosi 3.990,00 kn!

NOVE BOJE ZVUKA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 B.Adžije 31/1, 10 000 Zagreb

www.bojezvuka.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo