U SUBOTU NA RTL-u /

Nova verzija legendarnog Conana Barbarina!

Image

Prema pisanom predlošku Roberta E. Howarda snimljene su tri kino-adaptacije. Verzija iz 2011. nastojala je ponoviti slavnu adaptaciju iz 1982. tako da je u ulogu Conana stavila mladog i nepoznatog Jasona Momoa, kojemu je to sigurno bila uloga dosadašnje karijere.

3.5.2014.
13:20
VOYO logo

Samo jedan zamah mača bit će dovoljan.

Conan (Jason Momoa) je sin Corina (Ron Perlman), poglavice barbarskog plemena. Jednog dana pleme napadne ratni huškač KhalarZym (Stephen Lang) koji želi skupiti djeliće maske Acherona, čije su komade čarobnjaci razdijelili barbarskim plemenima kako ne bi pali u pogrešne ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tkogod posjeduje masku, mogao bi ovladati svijetom, pa se Khalar nada da bi mu maska dala moći da oživi svoju mrtvu ženu Malivu. Khalar u Conanovom selu pronalazi djelić maske, pobije i zapali cijelo selo, ubije Conanova oca, a Conan igrom slučaja preživi.

Prema pisanom predlošku Roberta E. Howarda snimljene su tri kino-adaptacije, od kojih je u dvije uloga Conana pripala ArnolduSchwarzeneggeru, rola koja mu je donijela svjetsku slavu te stvorila ime i karijeru. Iako je Schwarzeneggerova gluma bila daleko od savršene, zapravo prilično loša, ipak je njegova interpretacija Conana ostala kao predložak s kojim će se sve buduće ekranizacije Conana uspoređivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verzija iz 2011. nastojala je ponoviti slavnu adaptaciju iz 1982. tako da je u ulogu Conana stavila mladog i nepoznatog JasonaMomoa, kojemu je to sigurno bila uloga dosadašnje karijere. U ostalim ulogama gledamo poznatog StephenaLanga kao Khalara, lijepu Rachel Nichols (“Comtinuum”, “Star Trek”), sjajnog RonaPerlmana (“Hellboy”), BobaSappa, kojega znamo iz sportskog ringa kada se sukobio s našim Cro Copom,  te lijepu RoseMcGowan (“Čarobnice”), koja još uvijek čeka ulogu koja bi je proslavila, u filmu koji osim dobro određenog glumačkog posla, oduševljava produkcijom, efektima i vizualnom prezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo