NOVA BOMBA U HRVATSKOJ POLITICI: / 'Radeljić je htio da Kolinda odstupi i da postane premijerka'; on odgovara: 'Sve je to fake news'

Image
Foto: Pixsell

Nacional nastavlja priču o Mati Radeljiću kao glavnom kamenu spoticanja između predsjednice i HDZ-a, no on to sve naziva pokušajem kompromitiranja

24.12.2018.
12:03
Pixsell
VOYO logo

Prema pisanju Nacionala, donedavni predsjedničin savjetnik, Mate Radeljić, htio je postati potpredsjednik vlade i ministar policije.

"Dvaput je Mate Radeljić nagovarao Kolindu Grabar-Kitarović da odstupi i pokuša preuzeti HDZ te postane premijerka kojom će manipulirati kako je to već radio u Uredu predsjednice. Nakon što se otkrilo da je smjenu htio osujetiti prijetnjama predsjednici, u slučaj se umiješala i SOA, a on im se sada osvetio opakim priopćenjem", piše Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Radeljić to sve naziva lažnom viješću koja je nastala s ciljem da ga se kompromitira.

"Priča oko planiranja državnog udara je fake news s ciljem da me se kompromitira. Ja sam sve što sam imao napisao u priopćenju i objasnio okolnosti pod kojima sam smijenjen. Razlog zbog kojeg u Nacionalu objavljuju takve neistine potražite u njihovim ugovorima s različitim poduzećima i institucijama", rekao je Radeljić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo