'od sumraka do sponzoruše' / Njihovo srce lomi se, a jetra im umire: Rochelle Rochelle na oduševljenje silnih obožavateljica izbacio novi spot!

Muzički spot za prvi singl 'Moje srce lomi se, moja jetra umire' s novog albuma 'Od sumraka do sponzoruše' su u svojoj garaži snimali mobitelom

17.7.2016.
16:14
VOYO logo

Peteročlani zagrebački bend 'Rochelle Rochelle' je nakon dugo godina vijećanja i na oduševljenje njihovih uglavnom obožavateljica - izbacio novi spot. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzički spot za prvi singl 'Moje srce lomi se, moja jetra umire' s novog albuma 'Od sumraka do sponzoruše' su u svojoj garaži snimali mobitelom jer za nešto atraktivnije, kako kažu na svom Facebook profilu, nisu imali niti love ni ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cover novog albuma 'krasi' neugledna stražnjica u prevelikim bijelim gaćama, čime su članovi benda najvjerojatnije željeli privući pozornost publike koja 'cijeni' lijepu estetiku, odnosno zgraža se na degutantni bizarluk. E pa uspjeli su. Plus, ista je slika hommage coveru drugog studijskog albuma Bijelog dugmeta 'Šta bi dao da si na mom mjestu'.

https://www.index.hr/images2/rochelle1_17072016_screen.jpg

Među članovima benda ima i nekih poznatih prezimena s hrvatske glazbene, književne i političke scene, no vjerujem kako se dečki ne vole kititi tuđim perjem, već na ovoj 'hladnoj' i 'okrutnoj' glazbenoj sceni uspjeti sami svojim radom. Jer to je odlika marljivih momaka. Oni su redom: Dimitrije Đokić - vokal, Stjepan Tribuson - gitara, Saša Nužda - gitara, Tomislav Franjo Šušak - gitara, Oliver Marčetić - bubanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://2.bp.blogspot.com/-3BM6zTRDb-4/VHvTQU71kcI/AAAAAAAAdOs/0e-deR-fOX4/s1600/dugme.jpeg

Ovako oni vide sami sebe:

Vokalno instrumentalni sastav bez vokala Rochelle, Rochelle je Old School Rock 'N Roll eksplozija iz Zagreba koja udara iz dvije gitare u koliziji s bubnjem i ostavlja gladnog sitim, a žednog napojenim dobrim vibracijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedeći utabane, no zaboravljene staze glazbenih pionira ovih prostora, Rochelle, Rochelle nastoji ponovno otvoriti put tekovinama Rock revolucije. Kao jedina prepreka u objelodanjivanju tog nauma nameće se činjenica da vokalno instrumentalni sastav Rochelle, Rochelle nema vokala koji pjeva isključivo na hrvatskom jeziku, ispija ne samo domaće, već i ine poznate i nepoznate međunarodne alkoholne napitke te je svake večeri spreman vratiti vjeru u Rock 'N Roll onima koji su odavno prestali vjerovati u nj.

Ako ovaj prekrasan bend želite čuti i vidjeti negdje uživo, sljedeća im je, nadamo se ne i jedina stanica - Ferragosto Jam festival u Orahovici u četvrtak 4. kolovoza u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo