NITKO NE ZNA TKO ODLAZI: / Kujundžić: 'Nitko nije vječan'; Tolušić: 'Podržavam rekonstrukciju'; Jedna ministrica projurila bez riječi

Image
Foto: N1

U ovim trenucima nije jasno koji će ministri ostati bez fotelje u najavljenoj rekonstrukciji

17.7.2019.
10:03
N1
VOYO logo

Na ulasku u zgradu Vlade ministar zdravstva Milan Kujundžić kratko je prokomentirao svoju moguću smjenu. Naime, upravo se on spominje kao jedan od kandidata koji bi mogao napustiti ministarsko mjesto u najavljenoj rekonstrukciji Vladi.

Na pitanje novinara strahuje li od smjene, kazao je kako ne strahuje ni od čega. "Sve se može promijeniti, nitko nije vječan. Sve je promjenjivo", odgovorio je Kujundžić na pitanje misli li ostati u Vladi do kraja mandata, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri ulasku u Vladu Gabrijela Žalac nije novinarima željela ništa prokomentirati, samo je projurila pored njih pri dolasku na uži kabinet Vlade.

Tolušić: Podržavam rekonstrukciju

Ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade Tomislav Tolušić je kazao kako premijer ima punu podršku stranke za rekonstrukciju. "Apsolutno podržavam rekonstrukciju Vlade, ako sam ja u toj rekonstrukciji, nemam nikakvih problema s tim", kazao je Tolušić, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar financija Zdravko Marić ne spominje se kao jedan od onih koji bi mogao otići iz Vlade. Kazao je novinarima kako će sve čuti te kako ne bi ništa komentirao. "Kad predsjednik odluči, onda će sve objaviti. Sve će to, vjerujem, biti brzo gotovo. Nema potrebe za nekim velikim zaključcima. Bitno je da mi dobro funkcioniramo", poručio je Marić.

Image
GABRIJELA I 'TOLE' SE NE DAJU IZ FOTELJE, PALE SU OZBILJNE PRIJETNJE I UCJENE: /

'Osjećamo se kao topovsko meso'

Image
GABRIJELA I 'TOLE' SE NE DAJU IZ FOTELJE, PALE SU OZBILJNE PRIJETNJE I UCJENE: /

'Osjećamo se kao topovsko meso'

Tko odlazi iz Vlade?

Iz Vlade su zasad otišla dvojica ministara opterećena aferama - ministar uprave Lovro Kuščević i ministar državne imovine Goran Marić. Nakon Marićeve ostavke koju je dao u Novom Vinodolskom postavilo se pitanje kontrolira li premijer Andrej Plenković situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministri čiji se odlazak spominje su Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić, Marko Pavić i Milan Kujundžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo