'NISAM VAŠ, ALI KAPA DOLJE': /

Mrak-Taritaš jednim potezom ušutkala sve koji ju optužuju za sumnjive kupnje

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Anka Mrak Taritaš odlučno je reagirala na napise koji se šire na internetu i objavila svoju imovinsku karticu.

1.3.2017.
19:45
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

"Obzirom na neistine koje se šire putem Facebooka o mojoj imovini, stavljam i ovim putem na uvid svoju imovinsku karticu. Pozivam i druge kandidate i kandidatkinje da učine isto. Ako želimo transparentan Zagreb, onda transparentnost moramo pokazati vlastitim primjerom", objavila je na Facebooku uz status kako se "osjeća opušteno".

U imovinskoj kartici navedeno je kako ona posjeduje stan od 75 kvadrata, a suprug dva stana; jedan od 52 te jedan 81 kvadrat. Osim tri stana u Zagrebu poisjeduju i poslovni prostor u Zagrebu (od 15 četvornih metara) te tri garaže. Nadalje, suvlasnik je u jednom hektaru šume u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji (koju je naslijedila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ni ona ni suprug ne posjeduju "luksuznu vilu od 700.000 eura na Krku" kako pišu određeni desni mediji, optužujući ju čak da je novac za kupnju "ekskluzivne vile u Malinskoj izvukla iz sredstava namijenjenih pomoći poplavljenoj Slavoniji i Baranji".

U komentarima, uz uobičajenu "stranačku" podršku, mogu se pročitati i ono koji, po svemu sudeći, inače ne simpatiziraju HNS, ali podržavaju ovaj potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vaš ali kapu dole".... "Cijenim vas i ako nisam simpatizer vaše stranke, samo i dalje ovako..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike