'pukla ljubav' /

Nije tajna da se predsjednica i premijer izbjegavaju: na Zlatnoj kuni 'tampon zona' bio im je Jandroković, kao da su pazili da im se pogledi ne susretnu

Već duže vrijeme je uočljivo kako se izbjegavaju pojaviti na istom mjestu u isto vrijeme

13.11.2017.
22:14
VOYO logo

Sukob predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića više nije nikakva tajna, predsjednica je u nekoliko navrata žestoko kritizirala aktualno gospodarsko i demografsko stanje, a premijer ju je neki dan diskretno podsjetio da bi se trebala izjasniti želi li i na idućim predsjedničkim izborima imati potporu HDZ-a. 

A već duže vrijeme je uočljivo kako se izbjegavaju pojaviti na istom mjestu u isto vrijeme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato je večerašnja dodjela Zlatne Kune koju organizira Hrvatska gospodarska komora bila interesantnija nego ikad.

Naime, na nju su došli i predsjednica i premijer, ali premijer je opet izbjegao izravan susret oči u oči i neformalno ćaskanje uoči samog početka. Predsjednica je došla na vrijeme dok je premijer zakasnio pola sata i ušao u  dvoranu kad je program bio već odmakao tako da su se samo kratko i hladno rukovali.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi iz državnog protokola su za svaki slučaj mudro između njih dvoje, kao tampon stavili predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića. Nakon toga stajali su na pozornici zajedno, i pozdravljali se s gostima, ali međusobno nijednu riječ nisu progovorili, a pazili su i da im se pogledi ne bi makar slučajno sreli. 

Sve je to pratio naš reporter Ivan Skorin koji nam se u RTL Direkt  javio ispred Nacionalne i sveučilišne biblioteke gdje je upravo završila ceremonija dodijele nagrada. Kazao nam je da se premijer s predsjednicom nije podružio niti nakon protokolarnog programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo