NIJE SAMO ALVAREZ ZVIJEZDA: / Hrvatica koja mu pomaže spasiti kompaniju sudjelovala u reality showu

Image
Foto: Pixsell, Screenshot

Antonio Alvarez III., novi upravitelj Agrokora, sinoć je predstavio svoj tim uz pomoć kojeg će pokušati izvući Agrokor iz duboke krize u kojoj se našao. Među njima je i jedna Hrvatica.

5.4.2017.
10:27
Pixsell, Screenshot
VOYO logo

Alvarez III. inače se bavi pjevanjem, a nekoliko je svojih pjesama i snimio. Također nastupa kao DJ u klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
NOVI GAZDA AGROKORA JE PRAVI ZAVODNIK: /

Antonio Alvarez III uživa u drugom braku- plavuša Olena bila je fatalna

Image
NOVI GAZDA AGROKORA JE PRAVI ZAVODNIK: /

Antonio Alvarez III uživa u drugom braku- plavuša Olena bila je fatalna

Marija Šimović rođena je 1969. godine u Sydneyu, istom gradu u kojem je 1997. godine diplomirala matematiku na Tehničkom fakultetu. Završila je fakultet menadžmenta te radila kao direktorica u nekoliko australskih tvrtki

Šimović se pojavila u reality showu Undercover Boss (Šef pod krinkom, opa.a.), u ulozi radnice u velikom lancu restorana Harry Ramsden's. Radi se o emisiji u kojoj se izvršni direktori raznih poduzeća preruše u običnog radnika te onda iz prve ruke promatraju kako se obavlja posao u najnižim razinama proizvodnje, ali i koji se problemi najčešće pojavljuju. U ovoj reality emisiji menadžeri se skrivećki uključuju među radnike te svojim iskustvom pokušavaju popraviti poslovnu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi ženski CEO u emisiji

Šimović je u realityju nastupila 2010. godine, a bila je prva ženska zvijezda te emisije. Tada su je opisali kao samostalnu, ali sretnu karijeristicu. Kako je nitko ne bi prepoznao, Šimović je promijenila izgled te obojila kosu, a zatim počela raditi u restoranu.

U potrazi za problemom koji je doveo do pada prometa, Šimović i menadžerica Kelly zajedno su otkrile kako nema problema s restoranskom uslugom, već je do manje zarade došlo zbog činjenice da se u susjedstvu otvorio trgovački centar koji je sa sobom odnio i goste restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomogla je popraviti poslovanje

Dvije žene tome su doskočile tako što su ugovorile poslove s umirovljenicima.

Šimović je tijekom realityja obavila i detaljnu inspekciju restorana kako bi se ispravili neki problemi, a odradila je i pregled još dva mala biznisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo