DRAMA NA PLITVICAMA /

Nije mu se sviđala obitelj, pa im je navratio na imanje: 41-godišnjak im je prijetio bombom

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osumnjičenom je zabranjena komunikacija s članovima te obitelji kao i približavanje spomenutoj obitelji na manje od 50 metara

5.7.2021.
9:26
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Prava drama odvijala se na obiteljskom imanju u općini Plitvička jezera. 41-godišnjak, koji nije mogao podnijeti oštećenog i njegovu obitelj, upao je na njihovo imanje, vrijeđao ih i prijetio kako će ih ubiti bombom. Osumnjičenom je zabranjena komunikacija s članovima te obitelji kao i približavanje spomenutoj obitelji na manje od 50 metara, piše KAportal.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je ispitalo i naložilo mjere 41-godišnjaku koji je jednoj obitelji na Plitvičkim Jezerima zaprijetio da će ih sve pobiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 41-godišnjak 30. lipnja 2021. oko 23.30 sati na širem području općine Plitvička Jezera, na posjedu oštećenika, potaknut netrpeljivošću prema oštećeniku i članovima njegove obitelji rekao da će ih sve ubiti te da će im baciti bombu, vrijeđajući ih", kažu u Tužiteljstvu.

Osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenika i njegove obitelji osjećaj straha za njihove živote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedene dokazne radnje prvog ispitivanja, Općinsko državno odvjetništvo Gospiću naložilo je osumnjičeniku mjere opreza, odnosno zabranjuje mu se približavanje oštećenicima na udaljenost od pedeset metara te mu se zabranjuje uspostavljanje ili održavanje veze s oštećenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo