ODLAZAK IZ SPLITA? / Nije im nikad oprostila: Inesina osveta Odacima!

Image
Foto: RTL

Nakon turbulentnih događaja u 'Ruži vjetrova', raspleti i odgovori na pitanja iz prve sezone uskoro će razjasniti Markovo ubojstvo.

26.11.2012.
16:32
RTL
VOYO logo

Ines Matošić se i dalje bori gubitkom svog voljenog Marka. Odacima nikada nije oprostila bol koja joj je nanesena. Ines razmatra ponudu doktora Nikole. Hoće li novopečena mama zaista napustiti Split?

Nives proživljava najteže trenutke. Obitelj Odak je shrvana zbog svih nedaća koje su zatekle ovu poznatu splitsku obitelj u zadnje vrijeme. Nakon što je Marica saznala kako je Ante Petrov sin i Nivesin unuk, red je da glava obitelji sazna kako Ante nije njegov unuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe, kako bi 'ohladio' glavu od svih događanja u kući, odlazi u posjet Ines i jedinoj unuci, Anđeli. No Stipe dolazi u nezgodnom trenutku – Ines se pakira i planira otići sa doktorom Nikolom u Zagreb.

Nakon Stipinih riječi kako neće dozvoliti da Anđela otiđe iz Splita, Ines na njega ispali rafal svih prešućenih riječi i situacija koje su joj nanijele veliku bol i patnju, te kumovale Markovoj smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li moćni Stipe ipak pronaći način da zadrži Ines i Anđelu u Splitu?

Kao da nije naučila lekciju iz poslovanja sa Ivanom, Seke ponovo ulazi u poslovne kombinacije bez Stipinog znanja. Ranko nudi Nives poslovnu akontaciju u gotovini, no tada stiže inspekcija za ovrhu. Iako svjesna kako je sve to tek paravan za pranje novca, Seke se ponovno pronašla u kutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li ponovo napraviti istu grešku saznajte u novom tjednu "Ruže vjetrova", od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo