BANDIĆEVA DANAŠNJA 'ŠALA': / 'Što više idite van, koji put se i poljubite, i ja ću svoju Vesnu poljubiti, makar dobio kaznu'

Image

Javni prijevoz nastavlja s radom, ali u izmjenjenom voznom redu, a rekao je i kako će u Saboru podržati vladim prijedlog

19.3.2020.
13:42
VOYO logo

Predstavljajući nove mjere u Zagrebu koje stupaju na snagu od 23. ožujka, gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za medije istakno je kako neće zatvoriti Jarun i Bundek.

"Što više idite van, držite razmak od dva metra i koji put se poljubite. Ako ja Vesnu izvedem van, ja ću je poljubiti, pa makar platio i kaznu", rekao je Bandić odgovarajući na pitanje novinarke RTL-a i odmah dodao da se šali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Ne kupujte karte u vozilu

Javni prijevoz nastavlja s radom, ali je pozvao građane da prijevoz plaćaju elektronskim karticama jer je prostor vozača odijeljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„ZET je poduzeo sve mjere za zaštitu putnika i radnika. Nabavili smo sva sredstva i zaštitili vozače, kontrolore, prodavače... Svi su dobili zaštitne maske i rukavice. Vozila se dezinficiraju tri puta dnevno, a najjače navečer kad se vrate na okretišta. Reduciran je vozni red jer su nam vozila prazna i nema potrebe“, istaknuto je.

Na svim terminalima ili okretištima će biti osiguran dovoljan broj dezinfekcijskih sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podržava prijedlog Vlade

Kako prenosi 24sata, Bandić je rekao da će u Saboru podržati prijedlog Vlade "Bilo bi pošteno da se onima koji je zabranjen rad osiguraju prosječne plaće u Hrvatskoj“, rekao je.

Na konferenciji je rečeni i da je Zagreb nabavio još jedan stroj za brzu detekciju koronavirusa. Iz Stožera Grada Zagreba poručili su da i oni, kao i brojni drugi gradovi u Hrvatskoj, imaju organiziranu psihološku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo