KAKVA BEŠĆUTNOST / Netko je u Zagrebu pod okriljem noći ostavio psa zavezanog za ogradu: 'Djelatnici su ostali zatečeni tužnim pogledom...'

Image
Foto: Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce - Spomengaj

Netko je mrak iskoristio kako bi ovog psa ostavio zavezanog za ogradu Spomengaj Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce

18.8.2020.
11:35
Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce - Spomengaj
VOYO logo

Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce - Spomengaj, objavio je na svojoj Facebook stranici da je tijekom noći netko za njihovu ogradu ostavio zavezanog psa.

Njihov status prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan i ružan čin pod okriljem noći. 

Netko je mrak iskoristio kako bi ovog psa ostavio zavezanog za ogradu Spomengaj Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce. Djelatnici su ostali zatečeni tužnim pogledom koji ih je dočekao pri dolasku na posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne možemo niti pretpostaviti razloge zašto je netko to učinio, ali ovo nije način za rastanak od ljubimca. Pas će bolji život čekati samo nekoliko metara dalje. Naime, Spomengaj zid dijeli od Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba. Nadamo se da će psu netko uskoro otvoriti vrata svojeg doma i, još važnije, srca", stoji u Facebook statusu Spomengaj Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo