NET.HR VAM DONOSI NAJVAŽNIJE OVOG JUTRA: / Čeka se odluka o Crnoji, Hrvatska slavi veliku pobjedu nad Poljskom

Image
Foto: Pixsell, Davor Višnjić

Donosimo vam najvažnije teme o kojima ćete danas slušati i o kojima ćete razgovarati.

28.1.2016.
8:21
Pixsell, Davor Višnjić
VOYO logo

Maratonski sastanak u Banskim dvorima, no još nema odluke o Crnoji

Satima je trajao sastanak u Banskim dvorima gdje je ministar branitelja Mijo Crnoja razgovarao s Tihomirom Oreškovićem, Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovom. Razgovaralo se o aferama koje su preplavile medije.

Na razgovoru je i predsjednik HDZ-ovog odbora za veterane Josip Vidović, a vladini pravnici razmotrili su dokumentaciju koju je Crnoja dostavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluku nisu donijeli, a hoće li biti smijenjen znat će se nakon sjednice Vlade. Više pročitajte ovdje.

Image
ODLUKA NIJE PALA: /

Sastanak o Crnoji nastavlja se ujutro, on neće biti na sjednici Vlade

Image
ODLUKA NIJE PALA: /

Sastanak o Crnoji nastavlja se ujutro, on neće biti na sjednici Vlade

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Prva sjednica Vlade

Vlada premijera Tihomira Oreškovića u četvrtak će održati svoju prvu sjednicu, a prva točka dnevnog reda su izvješća ministara o izvršenoj primopredaji u ministarstvima. Vlada će imenovati nove ministre u stalna Vladina radna tijela te izmijeniti i dopuniti uredbu o svome Glavnom tajništvu, kako bi se ustrojila dva ureda potpredsjednika Vlade. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Planinska

Bivši premijer Ivo Sanader u četvrtak će nastaviti iznositi svoju obranu u slučaju Planinska. Ranije je kazao da je odluku o kupnji sporne zgrade, bez njegova znanja, potpisala i na dnevni red vlade uvrstila njegova zamjenica Jadranka Kosor, ponovivši da on nije imao ništa s transakcijom zbog koje je optužen da je primio 17 milijuna kuna provizije nakon što je ministarstvo na čijem je čelu bio Petar Čobanković 2009. kupilo zgradu u Planinskoj ulici od tvrtke bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika i vlasnika mesnica Stjepana Fiolića koji je priznao da je bivšem premijeru u obiteljsku kuću odnio novac u kutiji za hrenovke.

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Veličanstvena pobjeda u Poljskoj

Hrvatski rukometaši izborili su polufinale Europskog prvenstva nakon što su senzacionalno u Krakowu svladali domaćina Poljsku s 37:23 (15:10) u jednoj od najnevjerojatnijih utakmica u povijesti hrvatskog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šokantnom danu na Euru u Poljskoj dogodila su se dva čuda – prvo je Norveška svladala Francusku, a potom je Hrvatska protiv Poljske ganjala pobjedu od 11 razlike, a igrači Željka Babića pobijedili su s nevjerojatnih 14 razlike. U stvorenom krugu Hrvatska, Francuska i Poljska su završili s po šest bodova, a naši rukometaši su prošli u polufinale zahvaljujući senzaciji u Krakowu.

Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Hrvatski rukometaši plasirali su se u polufinale Europskog prvenstva u Poljskoj nakon senzacionalne pobjede protiv domaćina.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo