NESTALA MALOLJETNICA / Jeste li ju vidjeli? Lana se sredinom siječnja udaljila iz kuće, i dalje se traga za njom

Image
Foto: Screenshot

Lana je visoka 160 centimetara, ima tamniju kosu te smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, roza tenisice, plave rifle te je na leđima imala crni ruksak

28.1.2022.
9:11
Screenshot
VOYO logo

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba svakodnevno se nađu brojna imena. Među nestalima su nažalost i brojni maloljetnici, a jedna od njih je i šesnaestogodišnja Lana Vučak, koja se 14. siječnja udaljila iz udomiteljske obitelji te niti nakon 14 dana nije pronađena.

Lana je visoka 160 centimetara, ima tamniju kosu te smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, roza tenisice, plave rifle te je na leđima imala crni ruksak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Samovoljno se udaljila

Kako se navodi u evidenciji nestalih osoba, maloljetnica se samovoljno udaljila iz udomiteljske obitelji u mjestu Ivanovac oko 11 sati.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", navode iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo