DJECA IZ PAGA USKORO ĆE OPET BITI NA OKUPU: / Najteže ozlijeđena djevojčica iz KBC-a Rebro izlazi do petka

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'Sedmogodišnja djevojčica koje se liječi u KBC-u Zagreb, spremna je za otpuštanje iz bolnice, još prolazi neke kontrole i bit će otpuštena do petka',

11.3.2019.
15:53
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Troje od četvero djece, koje je njihov otac, Josip Rođak, 28. veljače bacio s balkona kuće u Pagu, uspješno se oporavilo u zadarskoj Općoj bolnici i danas će biti otpušteno na kućnu njegu, a do petka će im se pridružiti i njihova sedmogodišnja sestrica koja je na liječenju u zagrebačkom KBC-u Rebro, javljaju 24 sata.

Image
DORH SE OGLASIO O STRAVIČNOM SLUČAJU S PAGA: /

'Htio je ubiti djecu, smrt je izbjegnuta medicinskom intervencijom'

Image
DORH SE OGLASIO O STRAVIČNOM SLUČAJU S PAGA: /

'Htio je ubiti djecu, smrt je izbjegnuta medicinskom intervencijom'

Dječak u dobi od tri godine te djevojčice u dobi od pet, sedam i osam godina odlukom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku bit će smještena uz majku, ali uz skrb stručne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Djevojčica spremna za otpuštanje iz bolnice'

"Troje djece u dobi od tri, pet i osam godina, dvije djevojčice i dječak, koji su nakon što ih je otac 28. veljače bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu bili zbrinuti u Općoj bolnici Zadar, danas su otpušteni s bolničkog liječenja. Djeca su tijekom jutarnjih sati u dobrom zdravstvenom stanju otpuštena iz bolnice, a u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Zadar i Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, bit će na kućnoj njezi", navodi se u priopćenju Ureda ravnatelja zadarske bolnice.

"Sedmogodišnja djevojčica koje se liječi u KBC-u Zagreb, spremna je za otpuštanje iz bolnice, još prolazi neke kontrole i bit će otpuštena do petka", izjavio je danas za Hinu pomoćnik ravnatelja KBC-a Milivoj Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i sustav socijalne skrbi učinilo je sve kako bi se nastradaloj djeci omogućila najprimjerenija daljnja skrb i razvoj te u tom smislu neće komunicirati detalje vezane uz malodobnu djecu", priopćilo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Inače, Upravno vijeće Centra za socijalnu skrb u Zadru danas je donijelo odluku o razrješenju s dužnosti ravnateljice tog Centra Vesne Burčul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo